ترکیب :
خلال هویج ؛ یک فنجان
ساقه و برگهای کرفس خرد شده ؛ یک فنجان
اسفناج ریز شده ؛ نیم فنجام
جعفری خرد شده ؛ یک قاشق سوپ خوری
پیاز بزرگ خرد شده ؛ یک عدد
خلال کرفس قمری ( اگر به آن دسترسی دارید ) ؛ یک دانه
نمک ؛ یک قاشق لبریز قهوه خوری
آب سرد یا ولرم ؛ یک لیتر
مواد خرد شده را در یک لیتر آب سرد یا ولرم بریزید و بگذارید با آتش ملایمی به مدت سی دقیقه در آب بجوشند. بعد آتش را خاموش کرده و یک قاشق لبریز قهوه خوری نمک را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و ده دقیقه آن را به حال خود رها کنید. بعد از آن ، آب سبزیها را صاف کرده و درون بطری یا ظرفی مانند آن بریزید.
گذاشتن پاسخ